Seniorenservice

Prettig zelf je dingen regelen maar met een beetje hulp van ons

Hoe blijf ik zo lang mogelijk zelfstandig wonen? Waar moet ik aan denken als ik wat minder mobiel wordt? Hoe zit het met mijn pensioen? Is een kangoeroewoning misschien wat voor mij? Naarmate je ouder wordt verander je niet alleen zelf, maar je financiën ook. We snappen dat het best lastig is om al die veranderingen bij te benen, maar dat het ook prettig is om zo lang mogelijk zelf alle zaken te kunnen regelen.

Ouder worden is mooi, je moet alleen weer andere dingen regelen

Ouder worden betekent niet dat de tijd stil komt te staan, er gebeurt namelijk van alles. Er komt een lief kleinkind bij, er moet geld uitgegeven worden aan een gehoorapparaat of nieuwe bril, en je krijgt te maken met andere financiële rechten en plichten. Om zelfstandig verstandige beslissingen te nemen wil je natuurlijk dat al je geldzaken goed geregeld zijn, en dat is precies waar onze seniorenservice bij kan ondersteunen.

Hulp bij belastingaangifte, voorlopige aanslagen en toeslagen

Vast contactpersoon

Aanvraag AOW

Slim schenken

Wat kun je van onze verwachten bij onze seniorenservice

We helpen je graag met:

p edit

Inventarisatie

Overzichtelijk maken van huidige situatie

customer support

Advies/verwerking lijfrenteproducten

Waar zou jij op besparen?

document copy

Verwerking

We helpen je bij eenvoudige correspondentie

checkbox btn checked

Aanvraag pensioen

Hulp bij het aanvragen van pensioen

Aan deze dienst verwante producten

Ervaringen met seniorenservice

Onze klanten zijn ons dierbaar en we zijn trots als we lezen over hun goede ervaringen met Familiekantoor. We delen deze ervaringen dan ook graag met jou.

Gewoon super geregeld, goed advies gehad en goede ondersteuning, het hele team is top

RR

koopwoningservice
Wij zijn heel erg tevreden, goede voorlichting en alles heel duidelijk uitgelegd. Als er een 10 bij stond hadden ze een 10 gekregen!

Marcel

koopwoningservice

Maak snel een afspraak

Dan kunnen we jouw vragen beantwoorden en samen kijken hoe we jou het beste helpen om jouw zaken gemakkelijker te maken. Dan kun jij zelf met andere leuke dingen bezig zijn. Kom langs of bel ons via: 026 – 47 43 660