Pensioenservice

Tjonge, pensioen. Klinkt dat voor jou nog ver weg? Of komt het al heel dichtbij? Wat verandert er eigenlijk allemaal als je met pensioen gaat? Heb je wel genoeg te besteden als je niet meer kunt rekenen op het loon dat je al die jaren kreeg van je werkgever, en hoe zit het eigenlijk met je pensioen als ondernemer? 

 

Het is tegenwoordig niet meer zo simpel. Je kunt gelukkig veel dingen kiezen en je mag ook meer dingen zelf regelen. Maar dan moet je wel weten waar je allemaal aan moet denken. Om antwoord te kunnen geven op deze belangrijke vragen hebben we de pensioenservice speciaal voor mensen zoals jij.

Pensioen, hoe regel ik dat?

We begrijpen dat als je pensioen nog lang niet in zicht is, het regelen van de zaken daaromheen niet als eerste op je to-do lijst staat. Maar wat als we je zouden vertellen dat je misschien later wel flink wat extra geld kunt krijgen als je nu alvast je pensioenzaken goed regelt? Met onze pensioenservice helpen we je bij het maken van de juiste keuzes omtrent je pensioen.

Ga je binnenkort met pensioen? Dan kunnen wij je inzicht geven in de keuzes en wat hiervan de gevolgen zijn. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Inzicht in financiële toekomst

Betrouwbaar advies

Hulp maken bij keuzes

Bemiddeling pensioenvoorzieningen

Dit zit standaard in onze pensioenservice

We helpen je graag met:

currency euro

Overzicht financiële toekomst

In kaart brengen van inkomsten na het pensioen

chart bar 33

Professioneel advies toekomstig pensioen

Wat kun je nu al doen voor meer inkomen later?

virtual assistant 2

Advies/verwerking lijfrenteproducten

Betrouwbaar advies over lijfrente

phone

Hulp op afstand

Telefonische helpdesk voor alle vragen over je pensioen

p edit

Bemiddeling individuele aanvullende regelingen

Bemiddeling bij het kiezen en regelen van individuele aanvullende voorzieningen, zoals lijfrente

transaction

Advies vermogensoverdracht

Ter verlaging van erfbelasting of eigen bijdrage zorginstelling

checkbox btn checked

Hulp bij vervroegd pensioen

Advies over mogelijkheid om eerder te stoppen met werken

Aan deze dienst verwante producten

Ervaringen met pensioenservice

Onze klanten zijn ons dierbaar en we zijn trots als we lezen over hun goede ervaringen met Familiekantoor. We delen deze ervaringen dan ook graag met jou.

zeer zeer prettige ervaring op alle fronten, communicatie, snelheid, duidelijkheid, compleetheid , daadkracht, sfeer. Echt top

Marco

koopwoningservice
Wij zijn heel erg tevreden, goede voorlichting en alles heel duidelijk uitgelegd. Als er een 10 bij stond hadden ze een 10 gekregen!

Marcel

koopwoningservice

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis om te komen tot het beste advies voor jou. En natuurlijk altijd persoonlijk en op maat.