Nalatenschapservice

Ook als je onverwacht alleen verder moet, sta je er bij ons niet alleen voor.

Er zijn dingen waar je liever niet mee bezig bent. Maar die wel belangrijk zijn om goed en vooraf te regelen. Een overlijden is daar een van. Maar een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis die je leven op de kop kan zetten. Verdriet, onmacht, boosheid, alle emoties komen voorbij, en dan is het heel logisch dat het maken van moeilijke keuzes daardoor een stuk lastiger gaat. Daarom wil je van tevoren de zaken die bij een overlijden komen kijken goed geregeld hebben. Ook helpt dat de nabestaanden zodat zij daar niet mee bezig hoeven te zijn in een moeilijke tijd.

Speciaal hiervoor is onze nalatenschapservice.

Een begrafenis of crematie; liever denk je daar natuurlijk niet aan, maar het is wel belangrijk om dat alvast in orde te maken. Zeker als je het fijn vindt om je eigen wensen te laten uitvoeren. En sommige wensen zijn duurder dan andere. Heb jij dit goed in kaart? Het kan slim zijn om alvast na te denken over het betalen of verzekeren van deze zaken. Daarmee voorkom je dat nabestaanden met vragen of zelfs problemen komen te zitten.

Er zijn best veel zaken waar je zelf niet altijd aan denkt. Wat moet je bijvoorbeeld in je testament zetten? En moet je ook een testament hebben? Logische vragen waar wij een goed advies over kunnen geven. Wij hebben hier ervaring mee en met onze nalatenschapservice kijken we samen naar wat de financiële gevolgen zouden zijn van een overlijden en bieden we je ondersteuning bij het maken van belangrijke beslissingen rondom een overlijden.

Inzicht in financiële gevolgen bij overlijden

Verzorgen van de regie bij het opmaken een testament door de notaris

Verzorgen van de aangifte erfbelasting

Hulp aan nabestaanden

Wat houdt onze nalatenschapservice in?

Wij bieden de volgende ondersteuning:

customer support

Betrouwbaar advies

Welke dingen zou je moeten regelen om de financiële gevolgen van een overlijden op te vangen

paper diploma

Begeleiding testament

Professionele begeleiding bij het opstellen van testamenten

phone

Hulp op afstand

Telefonische hulp bij alle vragen over nalatenschap

Aan deze dienst verwante producten

Ervaringen met nalatenschapservice

Onze klanten zijn ons dierbaar en we zijn trots als we lezen over hun goede ervaringen met Familiekantoor. We delen deze ervaringen dan ook graag met jou.

Goede begrijpelijke uitleg. vriendelijk behulpzaam personeel. willen je altijd helpen. zijn allemaal Toppers.

Jan

koopwoningservice
Wij zijn heel erg tevreden, goede voorlichting en alles heel duidelijk uitgelegd. Als er een 10 bij stond hadden ze een 10 gekregen!

Marcel

koopwoningservice

Er is nog veel meer te vertellen, neem daarom ook gerust contact met ons op voor een kennismakingsafspraak.