Over ons

Wat leuk dat je meer wilt weten over familiekantoor.

Je kent ons waarschijnlijk van onze bedrijfsnaam: Koopwoningservice. Echter was het voor ons tijd voor een nieuw gezicht en een beter passende naam. Niet dat we geen service meer verlenen voor wie een koopwoning wil kopen, integendeel!
Check hier onze Koopwoningservice.

Nee, we zijn sinds 2005  flink gegroeid. En meegegroeid met onze relaties. Zo zijn we begonnen vanuit het adviseren bij het kopen van een woning. Maar onze klanten kregen met de loop der jaren ook steeds nieuwe zaken waar ze advies bij zochten. Elke levensfase heeft dan ook zijn specifieke vragen en uitdagingen.

Voor alles van waarde het beste advies!

Hierdoor is ons aanbod en advies op verschillende vlakken die te maken hebben met financiële beslissingen flink uitgebreid. We helpen onze klanten van een (eerste) koopwoning tot hun pensioen en daarna. En er zijn veel waardevolle zaken in het leven, niet alleen geld. Daarom kiezen we voor waarde als uitgangspunt. Voor alles van waarde het beste advies! En dat willen we graag aan iedereen laten weten. Vandaar dat we hebben besloten om voor een andere naam te kiezen. Een naam die nog steeds perfect bij ons past maar ook aangeeft dat we meer zijn dan een service rond koopwoningen.

Hoe komen we dan op familiekantoor?

Tja, eigenlijk is het heel logisch. We zijn een kantoor dat zich graag opstelt als adviseur op zaken die in een gezin of familie spelen op financieel gebied. Een kantoor voor de hele familie. Daarnaast vinden we het heel fijn om als een grote familie samen te werken met en voor onze klanten. In het buitenland kennen we dergelijke diensten als ‘Family Office’. Echter dat vinden we veel te pretentieus. Dat past helemaal niet bij ons. Maar het concept vinden we wel helemaal goed. Dus waarom dan niet een dergelijke naam vertalen? Inderdaad, zo komen we op ‘Familiekantoor’.
img-2

Eerlijk en onafhankelijk advies

Bij familiekantoor.nl kom jij als klant altijd op de eerste plaats. Wij zijn niet in dienst van banken of verzekeraars en we hoeven dan ook hun producten niet te verkopen. Zo weet je dat wij altijd het beste advies geven voor jou.

Het beste advies begint met een goed kennismakingsgesprek

Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk, want door onze klanten te leren kennen kunnen we betere adviezen geven. Met al onze klanten voeren we daarom kennismakingsgesprekken waarin we luisteren naar jouw wensen. En als er in specifieke situaties aanvullende expertise nodig is, dan weten wij precies welke specialist er nodig is.

img-3

Ons team

Onze deskundige adviseurs staan klaar om jou te helpen met alle vragen die te maken hebben met de geldzaken rond belangrijke beslissingen en momenten in je leven.

Dennis Jansen

Directeur / Adviseur

Leonie Jansen

Officemanager / Bewindvoering

Anouk van Beuningen

Binnendienst / Adviseur

Martijn van Beuningen

Directeur / Adviseur

Dennis Jansen

Directeur / Adviseur

Leonie Jansen

Officemanager / Bewindvoering

Qudesty Wijnholts

Binnendienst / Adviseur

Anouk van Beuningen

Binnendienst / Adviseur

Martijn van Beuningen

Directeur / Adviseur

“Een persoonlijke benadering en 100% onafhankelijkheid zorgen voor betrouwbaar en eerlijk financieel advies op maat.”

Klanten over familiekantoor

Met de diensten van familiekantoor hebben al veel mensen mogen bijstaan. Graag laten we ze aan het woord hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren:

Onze klanten zijn ons dierbaar en we zijn trots als we lezen over hun goede ervaringen met Familiekantoor. We delen deze ervaringen dan ook graag met jou.

Goede begrijpelijke uitleg. vriendelijk behulpzaam personeel. willen je altijd helpen. zijn allemaal Toppers.

Jan

koopwoningservice
Wij zijn heel erg tevreden, goede voorlichting en alles heel duidelijk uitgelegd. Als er een 10 bij stond hadden ze een 10 gekregen!

Marcel

koopwoningservice

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?